Kranio-Sakral terapi til baby

Kranio-Sakral Terapi er en meget blid behandlingsform og det gør den meget velegnet til babyer – helt fra fødslen. Kranio-Sakral Terapi fokuserer på knoglerne, bindevævet og nervesystemet, og der arbejdes med den puls/rytme der sendes fra kranie til korsben – også kaldes cerebrospinalvæsken.

Hvad gør Kranio-Sakral Terapi?

Hos en baby er kranieknoglerne endnu ikke vokset sammen. Kraniet består af mindre plader, som først er vokset helt sammen i 7-årsalderen. Det gør at kraniet hos et foster under fødslen kan forme sig til moderens bækken.

Indimellem sker det også at nogle babyers knogler og bindevæv omkring kranie-knoglerne forskubbes eller spænder op og ikke falder tilbage på plads igen efter en fødsel. Det samme kan ske i graviditeten hvis barnet har siddet skævt eller fastklemt.

Det vil gøre at barnet bliver påvirket af spændinger i kroppen og det kan give forstyrrelser i modningen af nervesystem. Det vil kunne opleves som kolik, søvnproblemer, refluks og sutteproblemer og anden form for mistrivsel.

Ved hjælp af Kranio Sakral Terapi kan man løsne bindevævet og kraniepladerne så de kan komme tilbage på plads. Kranio Sakral Terapi kan afhjælpe og fjerne spændinger ved hjælp af et ganske let og blidt tryk forskellige steder på kroppen, og er således en meget blid behandling for barnet.

Med de lette tryk løsnes bindevævet og giver plads til at knoglerne finder deres rigtige placering. Barnets system fortæller ved små simple test, hvor der er spændinger og det er ud fra dette behandlingen planlægges. Hele behandlingen foregår i fuld respekt for barnets signaler og ud fra samtale og dialog med forældrene. Det er nemlig vigtigt både at se på graviditet og fødsel, og forbindelsen mellem barn og forældre.

Der anvendes også flere behandlingsteknikker undervejs, som alle tilpasses baby’s behov.

Behandling Tid Pris
Kranio-Sakral Terapi Baby (0-2 år) 1 time 525,00 kr.

Book tid her