CryoVitalShape:

Med den nyeste maskine på markedet ( afløseren for påsætningsplader) tilbyder vi nu CryoShape af kroppen. CryoWave, som er bag den revolutionerende teknologi kombinerer kulde- og varmeterapi fra -18°C til +45°C og er blevet en ægte game changer inden for skønhedsindustrien.

I modsætning til mange andre fedtfrysningsbehandlinger på markedet bruger CryoShape ikke vakuumteknologi, som gør at behandlingen kan målrettes de specifikke områder meget præcist – og uden risiko for røde mærker og skader på det omgivende væv, hvilket kan være en bivirkning af vakuumkryolipolysen.

Med CryoShape er det muligt at udføre smertefrie behandlinger med termisk chok for at opnå slankende og kropsformende resultater. Procedurerne i behandlingen, som udover termisk chok er kontrastkryolipolyse og LED-terapi-effekter, giver et ekstremt effektivt resultat, som kun Cryowave maskinen kan.

Fedtceller nedbrydes ved vekslende varme og kulde. Derfor anvendes der ved CryoShape intervaller af varme og afkøling på de ønskede områder, hvorved der udløses en naturligt proces kaldet apoptose (naturlig celledød). De nedbrudte fedtceller transporteres herefter, som affaldsstof ud af kroppen.

Behandlingen tager mellem 30-50 minutter, i et forløb med få ugers mellemrum mellem behandlingerne. Vi anbefaler mellem 5-8 sessioner for det bedste resultater, afhængigt af behandlingsområde og mål.

Behandlingen er ikke kun ikke-invasiv og ikke-kirurgisk, men forårsager ingen bivirkninger eller hudproblemer og kræver ingen hviletid eller andre hensyn efter behandlingen.

CryoVitalBoost:

Kollagenproduktionen får et kæmpe boost
Det samme princip gælder for en ansigtsbehandling, som for hele kroppen.
Den kolde påvirkning af huden udløser vasokonstriktion. Det gør at blodkarene trykkes sammen – og når de vender tilbage til det normale, øges blodgennemstrømningen gennem hovedkarene kraftigt.

Kuldepåvirkningen udløser kollagenproduktion, der produceres under din hud.
Det er det stof, der giver dit ansigt et glat og fyldigere udseende og med alderen (allerede efter 25-år), nedsætter kroppen produktionen af kollagen gradvist – og det er det, der giver rynker.

Kollagen understøtter hudens polstring og giver elasticitet. Efter en cryobehandling
i ansigtet, vil du kunne mærke en øjeblikkelig stramhed i din hud. Behandlingen udglatter fine rynker og forhindrer nye i at dannes på grund af kollagenstimuleringen.

En anden fordel ved denne Collagen Boost, er den øgede blodgennemstrømning til dine kapillærer. Disse små kar er ofte forbundet med pletter i ansigtet – og den øgede blodgennemstrømning hjælper med, at hele flere typer hudfejl.

Collagen Boost hjælper også din hud med, at frigive toksiner på grund af blodets øgede iltfordeling– og samtidigt distribueres vigtige næringsstoffer til hele ansigtet.

Behandling Tid Pris
 CryoVital Shape 1 time og 15 min. 1395,00 kr.
5 x CryoVital Shape Spar 1980,- 1 time og 15 min. 4995,00 kr.
Opfølgning efter 5 behandlinger 1 time og 15 min. 990,00 kr.
CryoVitalBoost 40 minutter 595,00 kr.
5 behandlinger SPAR 480,- 40 minutter 2495,00 kr.
10 behandlinger SPAR 1255,- 40 minutter 4695,00 kr.