Flere typer massage

Hos En Glad Krop er vi uddannet indenfor holistisk massage hvilket betyder at vi tager udgangspunkt i hele mennesket. Det betyder derfor også at vi kan tilbyde flere forskellige typer for massage behandlinger.

Indenfor massage tilbyder vi bl.a.:

  • Fysiurgisk massage
  • Hot Stone massage
  • Healingsmassage
  • Krystal/magnet massage
  • Cupping massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående massage af væv og muskulatur, som bl.a. afspænder og giver ro, giver bedre blodgennemstrømning og udskiller affaldsstoffer. Massagetypen anvendes forebyggende mod skader og afhjælper muskulære problemer og giver øget kropsbevidsthed.

Hot Stone massage fungerer ved at varmen fra ca. 50 grader varme lavasten trænger i dybden og løsner spændinger på strategiske punkter på kroppen. Kroppen masseres med olie og glatte lavasten som giver en afslappende og healende massage, der både afhjælper ømme og stive muskler samt virker afstressende.

Healingsmassage er en kombination af fysiurgisk massage og chakrahealing. Dette betyder at massagen består af lange, rolige og dybdegående strøg og healing hvor hænderne blot hviler på kroppen. Behandlingen er afstressende for krop og sind og giver øget energi.

Cupping anvender vakuum via sugekopper som fremmer blodtilførslen og virker som en dybdegående massage. Cupping er et alternativ til akupunktur er kan bruges af folk med nåleskræk.