Healende Fysiurgisk massage er en massageform, hvor jeg arbejder dybt i væv og muskulatur, men samtidigt mærker jeg ind på dine energetiske lag i kroppen. En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for mig at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient og eventuelle problemer.

Massageformen afspænder og giver ro, giver en bedre blodgennemstrømning, og udskiller affaldsstoffer, anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer og ikke mindst giver den en øget kropsbevidsthed.

Bindevævsmassage med sugekopper:

Alle vores muskler er ”pakket ind” i bindevæv. Bindevævet hjælper musklerne med at bevæge sig i forhold til hinanden. Har kroppen muskler, der er fastlåste, vil dette automatisk begrænse bevægelsen af de muskler, der støder op til de fastlåste muskler.

Bindevævsmassagen mangedobler blodgennemstrømningen, idet man masserer med et sug i stedet for et tryk. Bindevævsmassagen hjælper med at løsne dit bindevæv samtidig med at massagen fjerner de affaldsstoffer, der sidder i vævet. Mange sygdomme opstår fordi der ophobes affaldsstoffer i væv og organer. Netop her adskiller bindevævsmassagen sig fra almindelig massage.

Ved bindevævsmassage viser det sig ofte, at behandlinger mod specifikke problemer – eks. appelsinhud og vægtøgning – medfører effekter på andre områder som eks. migræne, forstoppelse, gigt, psoriasis, søvnløshed, væskeophobninger og lignende. Og omvendt.

I praksis anvendes sugekopper i behandlingen for at øge blodgennemstrømningen. Der kan forekomme ”blå mærker” som en naturlig del af behandlingerne sammen med lette, lokale smerter under selve behandlingen.
 

Behandling Tid Pris
Healende Fysiurgisk massage 30 min. 30 minutter 300,00 kr.
Healende Fysiurgisk massage 45 min. 45 minutter 390,00 kr.
Healende Fysiurgisk massage 60 min. 1 time 480,00 kr.
Rabatkort 5x 30 min. Healende fysiurgisk massage 30 minutter 1350,00 kr.
Rabatkort 5x 45. min Healende Fysiurgisk massage 45 minutter 1750,00 kr.
Rabatkort 10x45. min Healende Fysiurgisk massage 45 minutter 3315,00 kr.
Rabatkort 5x 60 min. Healende massage 1 time 2150,00 kr.
Rabatkort 10x 60 min. Healende massage 1 time 4080,00 kr.
Bindevævsmassage 1 time 530 kr.
Organmassage  1 time 530 kr.

Book tid her