Nyheder

Læs mere om vores nyheder

Massage til Elev priser

Mit navn er Hanne Mogensen og jeg er så heldig at jeg fra oktober skal være en del af en En Glad Krop.

Hvad kan jeg så tilbyde dig som klient hos En glad Krop.

Jo Jeg er i gang med at uddanne mig til fysiurgisk massør, derfor vil der være elevbehandlinger til gode priser under min uddannelse. Derudover har jeg Reiki healing kursus 1-4 taget i 2001. Akupunktør uddannet i 2004 i Traditionel kinesisk medicin samt øreakupunktur hos Ny Energi i Holstebro. I 2018 tog jeg Engleskolen Danmarks overbygning i Healing med Engle.

Min interesse, for den alternative verden er opstået ved, at jeg ofte har manglet det sidste hjælp flere gange på egen krop i det traditionelle behandlingssystem. Jeg afsøgte selv den alternative verden i 1996 efter en hjerteoperation med zoneterapi. Jeg har også i flere år haft eksem på fingrene og her blev det også den alternative verden som hjalp mig igennem til at min fødevare intolerance er af ganske lille betydning for mig i dag. I min fritid har travheste været min primære interesse men har også cyklet Mountain Bike i en del år indtil et fald gjorde det umuligt at side på cykelsadlen. Begge sportsgrene har givet kroppen hård medfart. Et par styrt af hest og cykel mv.

Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig med din krop til bedre velvære så den kan være En Glad Krop.

Priser på elevbehandlinger:

60. Min. Fysiurgisk massage 360,-kr

Klippekort:

5x 60. Min. Fysiurgisk massage 1750,-kr

Book en tid på [www.engladkrop.dk]

Eller ring til mig på tlf. 26358285

Vi ses i klinikken

De bedste hilsner
Hanne Mogensen

CryoVitalShape

Ved kontrolleret nedkøling af fedtceller opnås et hurtigt og effektivt resultat. Behandlingen er skabt til at reducere det overskydende fedt, der ikke forsvinder ved vægttab, forbedre hudens elasticitet og reducere overskydende hud, f.eks. efter en graviditet eller et større vægttab.

Fedtceller nedbrydes ved vekslende varme og kulde. Derfor anvendes der ved CryoShape intervaller af varme og afkøling på de ønskede områder, hvorved der udløses en naturligt proces kaldet apoptose (naturlig celledød). De nedbrudte fedtceller transporteres herefter, som affaldsstof ud af kroppe

Cryo Wave (afløseren for påsætningsplader) kombinerer kulde- og varmeterapi fra -18°C til +45°C og er en ægte game changer inden for skønhedsindustrien.

I modsætning til mange andre fedtfrysningsbehandlinger på markedet bruger CryoShape ikke vakuumteknologi. Det gør at behandlingen kan målrettes de specifikke områder meget præcist.

Procedurerne i behandlingen, som udover termisk chok er kontrastkryolipolyse og LED-terapi-effekter, giver et ekstremt effektivt resultat, som kun Cryo Wave maskinen kan.

Helt smertefri og sikker!

Med CryoShape er det muligt at udføre smertefrie behandlinger helt uden risiko for røde mærker og skader på det omgivende væv.

CryoVitalBoost

Med nyeste Cryoteknologi indenfor ansigtspleje kan vi nu tilbyde CryoVitalBoost ansigtsbehandlinger.

Denne Cryobehandling udløser kollagenproduktion, der produceres under din hud. Det er det stof, der giver dit ansigt et glat og fyldigere udseende og med alderen (allerede efter 25-år), nedsætter kroppen produktionen af kollagen gradvist – og det er det, der giver rynker.

Kollagen understøtter hudens polstring og giver elasticitet. Efter en cryobehandling i ansigtet, vil du kunne mærke en øjeblikkelig stramhed i din hud. Behandlingen udglatter fine rynker og forhindrer nye i at dannes på grund af kollagenstimuleringen samt giver huden et ultimativt fugtboost.

En anden fordel ved denne CryoVitalBoost, er den øgede blodgennemstrømning til dine kapillærer. Disse små kar er ofte forbundet med pletter i ansigtet – og den øgede blodgennemstrømning hjælper med, at hele flere typer hudfejl.

CryoVitalBoost hjælper også din hud med, at frigive toksiner på grund af blodets øgede iltfordeling– og samtidigt distribueres vigtige næringsstoffer til hele ansigtet.

Fordi at behandlingen styrker hudens egenproduktion af kollagen og giver denne øjeblikkelige opstramning er behandlingen også virkelig effektiv til at mindske dobbelthage og slap hud på halsen og decollté.

(+45) 61 99 23 43
engladkrop@gmail.com
Book tid