Velkommen til En glad krop

Her i klinikken er vi 2 behandlere, vi er meget passioneret i vores behandlinger. Vi tilbyder zoneterapi, englehealing, fysiurgisk massage, hotstone massage, Cannabis CBD olie samtaler og meget mere.

Vi tager udgangspunkt i hvem du er og hvilke problemstillinger du lige præcis har, så du får det optimale ud af behandlingen.

Tina

Mit navn er Tina, jeg afslutter min 2årige uddannelse hos Dansk Institut for Zoneterapi (DIFZT) til november 2019, og tilbyder derfor elevbehandlinger frem til min eksamen, hvor jeg bliver RAB godkendt (registreret alternativ behandler).
Mine behandlinger er altid individuelle og tager udgangspunkt i dig. I min praksis, vil du blive mødt med rummelighed og nærvær. Jeg vil bestræbe mig på, at du vil opleve en fredfyldt og afstressende stund, der fylder næring på depoterne til både krop og sind.

Jeg arbejder ud fra den kinesiske medicin og zoneterapiens holistiske forståelsesramme, som behandler det hele menneske. Min ambition er, sammen med dig, at styrke din krops selvhealing på en naturlig måde.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Nina

Jeg er indehaver af En glad krop. Jeg har i de sidste mange år interesseret mig for den spirituelle del af livet og ved at der er mere i mellem himmel og jord. Jeg uddannet englehealer med englekontakt og fysiurgisk massør.

Jeg arbejder med mine klienters energilag og muskellag gennem healing og massage.
Når jeg healer, har jeg direkte kontakt med ærkeenglene og opstegne mestre m.fl. Det er dem, som healer mine klienter gennem mig.
I mine massagebehandlinger, tager jeg udgangspunkt i hvem du er og hvilke problemstillinger du lige præcis har, så du får det optimale ud af behandlingen.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Kontakt

En glad krop
Østerbrogade 142, stuen
9400 Nørresundby

T: 61 99 23 43
E: engladkrop@gmail.com

Find vej

×
Ring op
Online booking
Bliv massør
Menu